paraatléta

Kanyó Zsolt vagyok, Fair Play díjas, kerekes székes, dobóatlatléta. Két éves versenyzésem alatt, kétszer választottak az év legeredményesebb sportolójának Nógrád megyében, speciális kategóriában. Sporttevékenységem alatt sokféle cég vitaminjait, termékeit kipróbáltam, és fogyasztottam. Most itt a Pharmanex új táplálék kiegészítő csomagja, amiben háromszor több hatóanyag van, mint az eddigiekben, és csak természetes alapanyagokból készülnek. Benne van mindaz a vitamin, ásványi anyag, és nyomelem, amelyre naponta szüksége van szervezetünknek. Egy hónapi fogyasztás után bátran állíthatom, hogy ezek a termékek nagyon jók, és nélkülözhetetlenek az aktív sportoláshoz!

Friss topikok

PHARMANEX - 6 S minőségi eljárás

2009.03.11. 20:51 :: Paraatléta

 

A 6 S minőségi eljárás magába foglalja a magas szinten egységbe rendezett tevékenységek komplett sorozatát, amely gondoskodik arról, hogy a Pharmanex termékei biztonságosak és hatékonyak.

A részletekre való odafigyelés, a szigorú tudományos ellenőrzés és a minőségre való elkötelezettség biztosítja azt, hogy a Pharmanex minden terméke a természetből származik és a tudomány által bizonyított.

 

 

Selection = kiválasztás

A Pharmanex szakemberek csoportjait alkalmazza a világ minden tájáról, hogy kimerítően feltárja mind a történelmi, mind a jelenlegi tudást a természetes termékek jótékony hatásairól. Csak a természetes alapanyagokból készült termékek felelnek meg a Pharmanex átfogó kritériumainak, a hitelességet, hathatóságot és a biztonságot figyelembe véve.

Sourcing = Források

Ha egyszer a Pharmanex kiválasztott egy meghatározott természetes alapanyagokból készült terméket, szakértőink megvizsgálják a lehetséges kereskedelmi forrásokat a világ minden táján. A Pharmanex nem épít az eladókra a minőség garantálása terén, hanem függetlenül értékeli a minőséghez szükséges feldolgozatlan nyersanyagforrásokat, az aktív összetevők koncentrációját és az éves felhasználhatóságot kereskedelmi mennyiségben.

 Structure = Szerkezet

 Tudósaink gondosan elemzik a természetes készítményekben található vegyületek kémiai szerkezetét, hogy ne csak az aktív alkotóelemeket azonosítsák, hanem bármely, potenciálisan veszélyes vegyületeket is. Mindez egy „kémiai ujjlenyomatot „szolgáltat, ami útmutatásul szolgál a következetes előállításhoz.

 Standardisation = Szabványosítás

 Habár az aktív összetevők széleskörű variációja a legtöbb természetes készítménynek jellemzője, egy Pharmanex termék minden egyes kapszulája minden aktív összetevőből ugyanazt a mennyiséget tartalmazza. Mindezt szigorú, gyakran jogilag védett szabványosítással, eljárásokkal érjük el, melyeket a „kémiai ujjlenyomat „segítségével fejlesztettünk ki. Így biztos, hogy a végtermék megfelelő minőségű.

Safety = Biztonság

A Pharmanex az élen jár a magas ipari színvonal befektetésében termékei biztonsága terén. Számításba veszünk minden érvényes biztonsági adatot és kidolgozzuk saját széleskörű biztonsági tanulmányainkat. Kivitelezünk gyógyszerészeti minősítő próbákat a mikrobák, rovarirtó szerek és nehézfémek előfordulása miatt minden termék esetén a gyártási eljárás során.

Substantiation = Bizonyítottság

 A Pharmanex termékkövetelményei tudományos tanulmányokkal vannak alátámasztva. Ragaszkodásunk a dokumentált bizonyítékokhoz az anekdotákkal való alátámasztás helyett teszi a Pharmanex-et különlegessé a többi társasággal szemben.

 

Forras: www.egeszseges-uzlet.hu 

Szólj hozzá!

Címkék: pharmanex minősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://paraatleta.blog.hu/api/trackback/id/tr40996640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása