paraatléta

Kanyó Zsolt vagyok, Fair Play díjas, kerekes székes, dobóatlatléta. Két éves versenyzésem alatt, kétszer választottak az év legeredményesebb sportolójának Nógrád megyében, speciális kategóriában. Sporttevékenységem alatt sokféle cég vitaminjait, termékeit kipróbáltam, és fogyasztottam. Most itt a Pharmanex új táplálék kiegészítő csomagja, amiben háromszor több hatóanyag van, mint az eddigiekben, és csak természetes alapanyagokból készülnek. Benne van mindaz a vitamin, ásványi anyag, és nyomelem, amelyre naponta szüksége van szervezetünknek. Egy hónapi fogyasztás után bátran állíthatom, hogy ezek a termékek nagyon jók, és nélkülözhetetlenek az aktív sportoláshoz!

Friss topikok

Vizsgálat a Pharmanex BioPhotonic Scanner használatával

2009.03.11. 21:08 :: Paraatléta

Mit tud arról,  mennyire használnak a táplálék kiegészítői? Több milliárd forintot költenek táplálékkiegészítőkre, de   senki nem tudja bizonyítani, hogy érnek-e valamit…

 

A tudósok világszerte egy vadonatúj találmányról beszélnek, amely rövidesen megváltoztatja, mit gondolnak az emberek az antioxidánsok és az egészség viszonyáról - ez a Pharmanex BioPhotonic Scanner.
Ez az egyedülálló eszköz első ízben teszi lehetővé a karotinoidok nyújtotta antioxidáns-védelem gyors mérését. Az antioxidánsok jelentik a sejtjeinket folyamatosan támadó szabad gyökök elleni védelem első vonalát. Az utóbbi 20 évben több mint 30 000 tudományos munka született a szabad gyökökről és az antioxidánsokról. A bioscanner segítségével most pontosan mérhető mindenkinek az antioxidáns-szintje.

 

Hogyan működik?

2 komment

A Lifepack életet ad az éveinkhez

2009.03.11. 21:02 :: Paraatléta

Manapság hosszabb ideig élünk, de jobb-e az életünk minősége? Még ha sikerül is kiegyensúlyozottan táplálkoznia, talán szeretné ezt kiegészíteni annak érdekében, hogy minden nap hozzájusson az ezen felül szükséges tápanyaghoz. A Lifepak egy teljes körű táplálék-kiegészítő rendszer, amit kifejezetten a Pharmanex számára terveztek és az optimális mennyiségű vitamint , ásványi anyagot, nyomelemet, antioxidánst és phyto-tápanyagot tartalmazza, elősegítve a hosszú egészséget és jó közérzetet. Bármilyen étrend-kiegészítő diéta alapja és mindenkinek a legjobb egészséget biztosítja.

A természetből ered, a tudomány által bizonyított LifePak”

5 Formula az egyben

Nem érdekes, hogy milyen idős, vagy az életének melyik szakaszában jár, a szervezetének különleges tápanyagokra van szüksége. A LifePak termékeket, e különleges tápanyagszükségleteket szem előtt tartva fejlesztették ki, 5 formulát egyesítve egyetlen szabadalmazott termékké. Mi lett az eredmény?

1 komment

Címkék: lifepak

PHARMANEX - 6 S minőségi eljárás

2009.03.11. 20:51 :: Paraatléta

 

A 6 S minőségi eljárás magába foglalja a magas szinten egységbe rendezett tevékenységek komplett sorozatát, amely gondoskodik arról, hogy a Pharmanex termékei biztonságosak és hatékonyak.

A részletekre való odafigyelés, a szigorú tudományos ellenőrzés és a minőségre való elkötelezettség biztosítja azt, hogy a Pharmanex minden terméke a természetből származik és a tudomány által bizonyított.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pharmanex minősítés