paraatléta

Kanyó Zsolt vagyok, Fair Play díjas, kerekes székes, dobóatlatléta. Két éves versenyzésem alatt, kétszer választottak az év legeredményesebb sportolójának Nógrád megyében, speciális kategóriában. Sporttevékenységem alatt sokféle cég vitaminjait, termékeit kipróbáltam, és fogyasztottam. Most itt a Pharmanex új táplálék kiegészítő csomagja, amiben háromszor több hatóanyag van, mint az eddigiekben, és csak természetes alapanyagokból készülnek. Benne van mindaz a vitamin, ásványi anyag, és nyomelem, amelyre naponta szüksége van szervezetünknek. Egy hónapi fogyasztás után bátran állíthatom, hogy ezek a termékek nagyon jók, és nélkülözhetetlenek az aktív sportoláshoz!

Friss topikok

Vizsgálat a Pharmanex BioPhotonic Scanner használatával

2009.03.11. 21:08 :: Paraatléta

Mit tud arról,  mennyire használnak a táplálék kiegészítői? Több milliárd forintot költenek táplálékkiegészítőkre, de   senki nem tudja bizonyítani, hogy érnek-e valamit…

 

A tudósok világszerte egy vadonatúj találmányról beszélnek, amely rövidesen megváltoztatja, mit gondolnak az emberek az antioxidánsok és az egészség viszonyáról - ez a Pharmanex BioPhotonic Scanner.
Ez az egyedülálló eszköz első ízben teszi lehetővé a karotinoidok nyújtotta antioxidáns-védelem gyors mérését. Az antioxidánsok jelentik a sejtjeinket folyamatosan támadó szabad gyökök elleni védelem első vonalát. Az utóbbi 20 évben több mint 30 000 tudományos munka született a szabad gyökökről és az antioxidánsokról. A bioscanner segítségével most pontosan mérhető mindenkinek az antioxidáns-szintje.

 

Hogyan működik?

 

A technikát, amelyen a műszer alapul, Sir C. V. Raman fedezte fel az 1920-as években. Sir Raman a Raman-spektroszkópia felfedezéséért Nobel-díjat kapott 1930-ban. Ez az 1920-as években történt, de a számítógép megjelenéséig és amíg az optika és a lézertechnika el nem érte mai fejlettségi szintjét, a koncepció a gyakorlatban nem volt használható. Raman felfedezése igazolta, hogy vannak bizonyos molekulák mint a karotinoidok, amelyek meghatározott hullámhosszúságú lézerfénnyel gerjeszthetők. A molekulák ilyenkor sajátos módon kezdenek rezgésbe, rájuk jellemző, más hullámhosszú fényt bocsátanak ki, amely aztán mérhető. A felfedezés akkor úttörő jelentőségű volt, de a számítógép- és a lézertechnika mostanáig nem tudta alkalmazni.
Csak az utóbbi tíz évben kezdték egy nagy egyetem kutatói Dr. Werner Gellerman vezetésével valóban összeállítani ennek a technológiának a részeit. A scannertechnológia hatalmas tudományos áttörést jelent. Mivel a karotinoidok az egész testben megtalálhatók a test antioxidáns-hálózatának részeként, a tudósok szerint ez a technológia használható az emberi szövet karotinoid-tartalmának mérésére.
Ezért működtek együtt a Pharmanex tudósai Dr. Gellermannal a Pharmanex BioPhotonic Scanner kifejlesztésében.

Történet a Bio-photonikus Scanner -ről

Nathen Ricks barátom otthon üldögélt közel négy évvel ezelőtt a Utah államban lévő St.George nevű városban, ahova pár évvel korábban költözött, hogy nyugdíjas éveit a családjának szentelje amikor megcsörrent a telefon.

Igaz még csak negyven éves volt, de a felépített hálózata több mint ötszáz millió dollár értékben (kb. 100 milliárd forint) forgalmazott évente már akkor közel harminc országban!

A vonal másik felén lévő ember miután Robert MacLain néven bemutatta magát, elmondta, hogy ő egy kutató a Utah-i egyetemről , a Bio-Optikai Gyógyászati központból, (ahol többek között az első műszívet fejlesztették ki) és csak azt akarja elmondani, hogy egy olyan korszakalkotó lézeres technológiát fejlesztetek ki, amely egy életre megváltoztatja táplálék-kiegészítő vitamin piacot, és ipart.

Ez egy elég merész kijelentés volt, főleg egy olyan személynek, aki több millió dollár értékben forgalmaz az ő általa legjobb minőségűnek vélt vitaminokból. Miután Dr. MacLain felvázolta a technológia alapjait, azt mondta most nem válaszol több kérdésre, hanem inkább ha Nate lenne olyan szíves befáradni a Salt Lake City-ben lévő egyetemre (Huntsman rákkutató intézet pontosabban), akkor ott bevezeti az új tudomány rejtélyeibe és a lézerrel (szkenner) letapogatják a bőrszövetét . Akkor a kutatóintézetben arra használták a technológiát, hogy rákos betegeket szkennelték be, hogy megnézzék milyen értékbeli különbséget mutattak az egészséges emberekhez képest.

Mikor Nathen bement, a kezét ott egy kék lézer elé kellett tennie, amely egy optikai üvegszálból jött ki, és életében először be-szkennelték ezzel a technológiával. Az értéke 48.000 pont volt a skálán, amire a kutatók azt mondták, hogy valószínűleg valami nem jó a szerkezettel és rátették még 3-szor a készülékre. Minden egyes alkalommal ugyanannyi volt az értéke. A kutatók egymásra néztek, Nathanre néztek, és azt mondták, hogy úgy tűnik tényleg ennyi az ő szkenner pont értéke és hogy, soha senkinek nem volt még ilyen magas és gratulálnak. Nate azt mondta, hogy nagyszerű, szeret győzni és örül a 48.000 ezernek, de minek a 48 ezre, és mi ez a pont? Milyen skála? A kutatók elkezdték megmagyarázni, hogy mit jelent ez pontosan, viszont őket az érdekelte, hogy mit eszik Nate. Akkor elmondta, hogy figyel arra, hogy mit eszik, nem tökéletesen persze, de valószínűleg a kutató urak ezt keresik, és kivett a zsebéből egy kis csomag LifePak-et, egy átlátszó kis csomagot, amelyben 4 különféle kapszula volt. A kutatók érdeklődve elvették, és amikor megtudták, hogy Nate közel nyolc éve naponta kétszer fogyaszt ebből, akkor azt mondták, hogy ez lenyűgöző.

Ennél a pontnál már Nate kezdett el válaszolni a kérdésekre, hogy miért reagál a test ilyen fantasztikusan erre a termékre, milyen kutatásokat folytatott a cége, Pharmanex (Nuskin Enterprize), és mi van a LifePak-ben. Több mint két órán keresztül beszélgettek, és Nate egyre súlyosabb kérdéseket tett fel, amire igen izgalmas válaszokat kapott a kutatóktól, egy pont után már olyan érzése volt, mint amikor valaki bemegy egy használt kereskedésbe, ahol az eladónak fogalma sincs, hogy mennyit ér az a bizonyos termék a polcon, amiről te jól tudod, hogy százszorosán el lehet adni a piacon.

Nate több mint hét éve forgalmazott antioxidánsokat azon a ponton a világ különböző részén, minden féle fajta embernek, viszont egy dolgot soha se tudott megtenni: bebizonyítani tudományos alapokon, hogy mennyire jó a terméke és hogy milyen pozitív változásokat hoz az emberi testen. Ott állt, egy pár Einstein kinézetű tudós társaságába, de a gondolatai már a világ különféle táplálék - kiegészítő piacán járt, és már akkor tudta, hogy mindent meg fog változtatni a Scanner egy életre, és hogy attól a ponttól, akinek a birtokába kerül ez a technológia az behozhatatlan előnyre tesz szert.

Az utolsó kérdés, amit feltett a kutatóknak az volt, hogy miért éppen őt hívták be. Miért nem valamelyik óriási gyógyszergyártót? A válasz lenyűgöző volt: rendesen átgondoltuk, hogy milyen irányba menjen a technológia és mivel a nagy gyógyszercégek az orvosaikkal gyógyszert forgalmaznak és nem természetes vitaminokat ezért nem arra indultunk. Azt is elmondták, hogy egy ideje figyelik a Pharmanexet, a tudományos kutatásaikat, a meglepően nagy számban alkalmazott kutató - tudós csoportot a cég mögött. (pillanatnyilag 128 alkalmazásban álló kutató orvos!)

Az események felpörögtek, Pharmanex kifizette a valaha is legnagyobb, korai állapotban lévő, fejlesztés alatt álló technológiáért kifizetett összeget: 15 millió dollárt.     (2005-ig további 90 millió dollárt költöttek a scanner technológia fejlesztésére.)

Nuskin Enterprice 2003 elején bemutatta a kész technológiát az amerikai piacon. Az összes nagy tv állomás közvetítette (cnn, cnbc, abc, cbs, ...) és a network marketing történelemben először egy cég rendelkezik egy olyan forradalmi technológiával, amely 16 évre, 8 nemzetközi, 2 amerikai jogdíjjal rendelkezik.

Eredmények az amerikai piacon: tavaly óta a Pharmanex forgalma 46%-al nőtt. 70%-al nőtt a LifePak forgalom (amely azelőtt is a 500 millió dollár/év értékben kelt el). A történelemben először a forgalom nem a hálózati terjesztők fogyasztásából adódik ki, hanem a megrendelések 56%-a fogyasztói megrendelésből származik, akik nem terjesztők. 50%-al nőtt a vezetői posztot elérők száma a hálózatban. Március végén a New York-i tőzsdén hivatalosan a Nuskin a legnagyobb növekedést elért cég idén.  (2004-ben egy év alatt a részvény 8 dollárról 24 dollárra emelkedett!!) Következtetés: itt van egy húsz éves hatalmas cég, amely jóformán nem ismert világszerte, sem Amerikában, sem az EU-ban (mivel a vezetők a húsz év alatt Ázsiában tevékenykedtek) és hatalmas tőkével egy meglévő piacot vesz át világszerte. Lehetőség: ebben a pillanatban 700 Scanner van kihelyezve az amerikai piacon, és közel 20.000 lesz kihelyezve a következő 4-5 évben. Európában 50 Scanner van pillanatnyilag, Magyarországon 6. A Nate-hez fűződő barátságom eredményeképpen Magyarország megnyitásra kerül, hivatalosan február 19-én!

MLM fórum

www.egeszseges-uzlet.hu

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paraatleta.blog.hu/api/trackback/id/tr6996679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fairi 2009.03.30. 23:34:33

"Az utóbbi 20 évben több mint 30 000 tudományos munka született a szabad gyökökről és az antioxidánsokról. A bioscanner segítségével most pontosan mérhető mindenkinek az antioxidáns-szintje."

milyen profi csúsztatás:)
Olvastad egyszer is,azokat a teszteket amire hivatkoznak????
Szkenner csak bizonyos karotinoid típusú vegyületeket mér(likopin,béta karotin,+még pár),de összesen 600 féle ilyen vegyület van..Ám most jön amivel csúsztatsz..
Rajtuk kívül van tucatnyi antioxidáns(C-vitamin,E vitamin) ezeket nem méri..


vagyis óriási hazugság,h pontosan tudja mérni..
"Az értéke 48.000 pont volt a skálán, amire a kutatók azt mondták, hogy valószínűleg valami nem jó a szerkezettel és rátették még 3-szor a készülék"
kutatók nem tudom honnan jöttek,ezt el lehet érni,béta-karotin dús táplálkozással..Sárgarépa,sütőtök,paradicsom..
Ezek nagy mennyiségben tartalmazzák azokat a vegyületeket amire a készülék érzékeny...

ha kiegyensúlyozottan táplálkozol,vagyis nem egyoldalúan eszel béta karotin tartalmú táplálékkiegészítőt,vagy sárgarépát-sárgarépával..
Akkor a mért eredményből lehet adni egy körülbelüli becslést oxidatív stresszre..
Készüléknek több a marketingértéke,mint a tudományos..
Első lépés olvasd el a pharmanex pHd-einek a tesztjeit,amit írtak a készülékről:)

2012.03.25. 20:32:17

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/
süti beállítások módosítása