paraatléta

Kanyó Zsolt vagyok, Fair Play díjas, kerekes székes, dobóatlatléta. Két éves versenyzésem alatt, kétszer választottak az év legeredményesebb sportolójának Nógrád megyében, speciális kategóriában. Sporttevékenységem alatt sokféle cég vitaminjait, termékeit kipróbáltam, és fogyasztottam. Most itt a Pharmanex új táplálék kiegészítő csomagja, amiben háromszor több hatóanyag van, mint az eddigiekben, és csak természetes alapanyagokból készülnek. Benne van mindaz a vitamin, ásványi anyag, és nyomelem, amelyre naponta szüksége van szervezetünknek. Egy hónapi fogyasztás után bátran állíthatom, hogy ezek a termékek nagyon jók, és nélkülözhetetlenek az aktív sportoláshoz!

Friss topikok

LIFEPAK, az eredendő egészség

2009.03.09. 10:51 :: Paraatléta

A LifePak átfogó táplálékkiegészítést nyújt 18 éven felüli felnőttek számára, teljeskörű táplálkozási programot biztosítva.

 

A LifePak 5 formulát tömörít egyetlen szabadalmaztatott termékben, amely felsorakoztat egy teljes spektrumú antioxidáns formulát, a B-komplex vitaminok kiegyensúlyozott elegyét, kiemelkedő minőségű ásványi anyag forrásokat, teljes nyomelemeket és egy átfogó csontállag-megőrző formulát.

A LifePak alkotja minden táplálékkiegészítő-rendszer elsődleges alapját, ahonnan aztán tovább építhet bármilyen specifikus szükséglet kapcsán a Pharmanex Solutions széles skálájából.

 

 

Figyelem:
 
A B-komplex tartalma miatt komplex vitaminkészítmény szedése esetén a vizelet jellegzetes színűvé és szagúvá válik!
Ma már szinte mindenki tudja, mennyire fontosak a vitaminok az emberi táplálkozásban. Azzal azonban jóval kevesebben vannak tisztában, hogy ásványi anyagok nélkül a vitaminok semmilyen jótékony hatása nem érvényesülhet. Ha ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok nem képesek működni, a szervezet nem tudja asszimilálni, beépíteni őket.
 
Az ásványi anyagok fontosságát az is jelzi, hogy míg a szervezet képes néhány vitamin előállítására, ásványi anyagokat nem tud szintetizálni, azokat kívülről kell bevinni táplálkozás révén.
 
Ha viszont bármely okból hiányoznak étrendünkből az ásványi anyagok, komoly zavar keletkezhet testünk egészséges működésében. Ilyenkor, illetve tartós és fokozott fizikai igénybevétel, megterhelő edzés és versenysport esetén táplálékkiegészítők formájában pótlásra van szükség belőlük.
 
Egyes ásványi anyagokból a szervezet nagyobb mennyiséget igényel.
Ilyenek: a kalcium, a magnézium, a foszfor, a kálium, valamint a kloridok.
Más ásványi anyagokból naponta mindössze néhány ezred vagy milliomod grammnyit használ fel testünk, ezek az úgynevezett nyomelemek azonban nem kevésbé fontosak egészségünk megtartásához.
 
Ezt a szinergizmus jelensége magyarázza meg, vagyis az a körülmény, hogy az ásványi anyagok, illetve a nyomelemek számos összetett kémiai reakcióban együttesen vesznek részt és erősítik egymás hatását.
Tehát ha csupán egyetlen egy is hiányzik közülük, akkor a többi sem tudja megfelelően betölteni feladatát.
 
Előnyei:
 
  • Erőteljes antioxidáns formula C- és E- vitaminnal.
  • Optimális szintű tápanyag az egészség fenntartására.
  • Átfogó nyomelemtartalmú kiegészítő
 

Szólj hozzá!

Címkék: lifepak

A bejegyzés trackback címe:

https://paraatleta.blog.hu/api/trackback/id/tr54990923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása