paraatléta

Kanyó Zsolt vagyok, Fair Play díjas, kerekes székes, dobóatlatléta. Két éves versenyzésem alatt, kétszer választottak az év legeredményesebb sportolójának Nógrád megyében, speciális kategóriában. Sporttevékenységem alatt sokféle cég vitaminjait, termékeit kipróbáltam, és fogyasztottam. Most itt a Pharmanex új táplálék kiegészítő csomagja, amiben háromszor több hatóanyag van, mint az eddigiekben, és csak természetes alapanyagokból készülnek. Benne van mindaz a vitamin, ásványi anyag, és nyomelem, amelyre naponta szüksége van szervezetünknek. Egy hónapi fogyasztás után bátran állíthatom, hogy ezek a termékek nagyon jók, és nélkülözhetetlenek az aktív sportoláshoz!

Friss topikok

Álláspályázat!

2009.03.09. 18:31 :: Paraatléta

Wellness területén működő vállalkozásba vezetői és szervezői feladatok ellátásához, 2009-ben megvalósítandó projektünkhöz keresünk 8-10 főt záros határidőn belül.

Franchise üzleteket építünk, és bővítjük a vállalkozásunkat. Piacbővítéshez kapcsolódó marketing-kommunikációval és vezetőképzéssel foglalkozunk.

Ehhez a vállalkozásunkhoz keresünk, megbízható, fejlődni vágyó, de főként nyitott, vállalkozó kedvű munkatársakat. A nemzetközi elszámolásnak köszönhetően komoly pénzeket tudunk kifizetni (a magyar gazdasági helyzettől függetlenül), akár főállásban, akár másodállásban dolgozunk együtt.

Olyan emberekkel szeretnék dolgozni, akiknek a mostani munkájuk mellett vagy helyette jól jönne több pénz, több szabadidő, több elismerés, céges utazások, új kapcsolatok. Akár már heti 5-10 óra elfoglaltság, mellékállásban.

Önéletrajzot és telefonos elérhetőséget az alábbi email címekre kérünk:

tarzsolt@freemail.hu

rozsakata@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: álláspályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://paraatleta.blog.hu/api/trackback/id/tr100991944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása